Aanbod

Coaching

 

Heb je het gevoel dat je op een bepaald vlak in je leven vast zit? Of heb je het gevoel dat je cirkeltjes draait in je gedachten?

 

Dan kan ik je zeker helpen om klaarheid in de situatie te brengen. Ik vertrek steeds vanuit jouw vraag en verwachting. Zij aan zij, gaan we op zoek naar de balans in jouw leven.

Enkele jaren geleden heb ik mijn opleiding als professioneel coach afgerond. De impact die coaching heeft op je leven, allerhande situaties en communicatieprocessen vind ik enorm boeiend en verrijkend. Het gegeven om af en toe de pauzeknop in te drukken en na te denken over wat we willen, brengt ons dichter bij onszelf.

 

Vaak lukt dat niet alleen, maar heb je een “buitenstaander” nodig om naar je te luisteren, eerlijk tegen je te zijn en je handvaten te bieden om mee aan de slag te gaan. Dat is waar mijn talent ligt en waar ik energie van krijg.

 

Vaak brengen veranderingen stress met zich mee. Ben je op een punt gekomen waarop je voelt dat je bepaalde keuzes wilt maken maar niet weet hoe je hier het beste aan begint? Ik kan je helpen om de zaken op een rijtje te zetten om zo de juiste keuzes te maken.

 

Mensen hun eigen bronnen laten aanboren om terug in hun kracht te gaan staan, is wat mij drijft.

Trainingen

 

Wens je de kennis binnen je team of je bedrijf te versterken, dan kan ik jullie hierin trainen.

 

Mogelijke onderwerpen:

 

• communicatieve vaardigheden

• positiviteit

• aandachtsmanagement

• stress- en burnout

• ADHD

Consultancy

 

Staat je bedrijf voor veranderingen en heb je hierin advies en begeleiding nodig, dan zit je bij mij aan het juiste adres.

Eerst is er een verkenningsfase die ik faciliteer teneinde om de juiste input te verkrijgen over wat belangrijke veranderingsopportuniteiten zijn. Hierbij stimuleer ik iedereen tot een open en constructieve dialoog. Tegelijk voer ik ook een grondige analyse door observatie en bevraging van alle medewerkers. Aan de hand van individuele interviews inventariseer ik alle mogelijke actiepunten. Om tot oplossingen te komen, faciliteer ik workshops.

Na een voorstel van veranderingsplan, ben ik op geregelde tijdstippen aanwezig op het terrein en ga ik na of alle acties worden uitgevoerd zoals ze voorzien zijn in het veranderplan. Aan de hand hiervan geef ik regelmatig feedback en daag ik iedereen uit tot verbetering en stuur ik bij indien nodig en rapporteer ik de verschillende acties en interventies.

Keynotes

 

Samen met Better Minds @ Work verzorg ik verschillende keynotes. Wil jij je medewerkers of een groep mensen inspireren, dan is een keynote het beste startschot. Op vraag is het ook mogelijk dat de content specifiek wordt aangepast naar jouw behoeften.Contacteer me gerust en dan kijken we welke mogelijkheden er zijn.

Waarom kiezen voor mij?

 

Als je bij mij aanklopt, zal ik altijd eerst luisteren naar jouw vraag en behoeften. Van daaruit kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen en of ik wel de juiste persoon ben. Indien niet, dan verwijs ik door naar iemand met de juiste talenten en kennis. Indien wij beiden van mening zijn dat we aan de slag kunnen dan gaan we ervoor. Het is pas geslaagd voor mij als ik ook daadwerkelijk samen met jou resultaat kan boeken!

Herkenrodestraat 20

3540 Herk-de-Stad

CONTACT GEGEVENS:

+32 (0) 477/56.45.01

© Copyright. All Rights Reserved.